Колаж 24rodopi.comНай-големият наркоплантатор, задържан в Родопите, е починал преди няколко месеца.

...
Колаж 24rodopi.comНай-големият наркоплантатор, задържан в Родопите, е починал преди няколко месеца.
Коментари Харесай

Почина наркоплантатор №1 на Родопите, въртял дрога за 5 000 000 лева

Колаж 24rodopi.com

Най-големият наркоплантатор, арестуван в Родопите, е умрял преди няколко месеца. Това оповестява 24rodopi.com. „ Заради вас и вашите материали индивидът се спомина. Страдаше от сърце и не съумя да понесе вашите писаници “, обявиха поданици на крумовградското село Качулка, където преди две години бе разкрита най-голямата ферма за канабис в историята на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. През септември 2017-та година бе арестуван 66-годишният притежател на парцела.

``
реклама

В двора и в къщата на мъжа служителите на реда откриха близо звук канабис. Служителите на реда се натъкнаха на 86 стръка марихуана. Общото количество на зелената листна маса бе 950 кг. В дома на 66-годишния мъж пък бяха конфискувани 11 кг изсушен материал от растението. „ Беше доста добре обезпечен, още недоумяваме за какво се бе захванал с тези неща. В Качулка гледа животни ”, описаха тогава поданици на крумовградското село, което се трансформира в рекордьор по дрога. След като подписа договорка с прокуратурата, плантаторът получи условно наказване от 3 години „ отнемане от независимост ” и 6 000 лв. санкция.

Изпълнението на присъдата бе отсрочено с 5-годишен изпитателен период. Пред проверяващите родопчанинът бе показал, че семената му били предоставени от непознато лице, живеещо и работещо в Западна Европа. Ако сходно количество дрога бе стигнало до пазара в България, генерираната облага щеше да е над 5 000 000 лв.. Плантаторът гледал крави в Качулка, само че също по този начин получавал шведска пенсия. „ Толкова милиони се крадат в страната, само че никой не проверява. Материалите в пресата за този човек го умориха “, споделят хората в Качулка.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР